homo puling pule venner

Anonym hei, jeg er en homofil gutt på 16 år. Du forteller at du har det vondt og er deprimert. Mennesker som har det vondt, vil oftere ruse seg og skade seg selv. Men dette kan du få hjelp til å takle. Vi synes du skal ta kontakt med din fastlege, eller din helsestasjon for ungdom.

Slik vil vi du kunne få den hjelpen du trenger. Husk; Du er ikke den eneste som har det sånn, og de fleste får det bedre etter hjelp. Jeg er 22 år og homofil. Jeg greier rett og slett ikke å stå fram. Og jeg tror det har noe med å gjøre at jeg ikke har akseptert det helt selv enda.

Noen tips til hvordan å godta selg selv? Det å stå fram som homofil, tar ofte litt tid. Bruk den tiden du trenger på den prossessen. Det er ikke et mål og stå fram fortest mulig. Først må du ha noen å stå fram til. Vi anbefaler at du begynner med de du snakker best med. Husk; ingen har krav på å vite noe om deg som du ikke er klar for å fortelle. Anonym Noen ganger skulle jeg ønske jeg var lesbisk istedenfor bifil da jeg føler folk ser på bifilitet som en vaklende person som "ikke klarer å bestemme seg".

Nå er jeg sammen med en jente, men stiller meg hele tiden spørsmålet om jeg kanskje hadde hatt det lettere med en gutt så jeg slapp spørsmålet; er du lesbisk? Jeg synes også at i det lesbiske miløet er det liten toleranse for å være bifil. Tror du dette behovet for kategorisering vil forsvinne etterhvert? Hilsen "mellom to stoler". Det å være bifil er selvfølgelig en menneskerett!

Mange veksler mellom å ha mannlige og kvinnelige partnere gjennom livet. Mange bifile forteller om noen av de dilmmaene du gjør. Mange føler seg som "verken det ene eller det andre". Stol på følelsene dine - de er det eneste riktige svaret på dilemmanene du står i. Vanskelig å si om behovet for kategorisering vil forsvinne etter hvert. Det er menneskelig å bruke kategorier selv om mennesker nok er mer mangfoldige enn kategoriene vi bruker.

Rogaland Jeg er lesbisk, og har for så vidt ikke noe problemer med det selv. Jeg har så og si godtatt det. Problemet mitt med at jeg er lesbisk, er at jeg ikke våger å være åpen om det mht. Grunnen til at jeg ikke våger det, er fordi jeg er redd for reaksjonene.

Hva om de ikke vil snakke med meg mer? Hva om de mener at jeg er syk, at dette er en sykdom? Saken er den at jeg ønsker egentlig ikke at jeg skal holde denne "hemmeligheten" for meg selv. Skal jeg da eller bør jeg godta at andre mener at jeg er syk, siden jeg er lesbisk? For dersom de har den verst tenkelige holdningen kan jo det skje.

Og dette er jeg altså redd for. Vi forstår at dette ikke er enkelt for deg. La en ting være helt klart: I Norge er det ingen sammenheng mellom det å være homofil og det å være syk. Men er det noen rundt deg som forstår og aksepterer deg? Noen som kan gi deg støtte. Her kan du hente styrke.

Mange gruer seg for å stå fram for foreldrene sine. De er redd for å bli avvist og forlatt. Våre erfaringer sier at det som mange frykter, ikke skjer.

De fleste blir akseptert og møtt med respekt. Hvordan din familie vil reagere, kan vi ikke uttale oss om. Anonym Det jeg lure rpå er egentlig hva jeg kan gjør enår jeg ha rsagt det til min mor og ho aksepterer det ikek og skyver det hele tia under teppet.

Ho snakker alltid om at jeg skal finne meg jente osv. Så er det i tillegg rundt om i byen en del homofober. Jeg vet flere som er blitt banket pga de er homofile. Hva kan jeg egentlig gjørE? Du er ikke den eneste her i dag som har foreldre som sårer deg. Og det når du står fram som den du er.

Dette er vondt å oppleve. Kan du fortelle din mor at det sårer henne? Kan du be din mor lese om dette nettmøtet? Anonym Når jeg ser illustrasjonsfoto av unge homofile, får jeg detinntrykk at de har det kjempegøy! Livet ser ut til å være et endeløst party. Er det riktig å forespeile unge at livet som åpent homo vil bli slik? På slike illustrasjonsfoto ser man en tett gruppe av vakre slanke helt unge mennesker, man får det inntrykk at man øyeblikkelig får 50 nære venner samt kjæreste ved å stå fram som homo.

Den er basert på at man er sosial, vakker, vellykket og har stor pikk. Hva med alle unge homofile som ikke lever opp til dette? Buklandingen i Oslo s homomiljø kan bli svært brutal Samtidig som samfunnet har blitt mer åpent og inkluderende i forhold til lesbiske og homofile, har media og andre toneangivende krefter beholdt et stereotypisk bilde av hvordan en homse og lesbe er og skal være.

Dett bildet er feil. Iallefall stemmer det svært dårlig for de fleste av oss. Og nesten ingen klarer å leve opp til det. Målet er å leve opp til seg selv.

Vi tror at det å stå fram som den man er, er en forutsetning for å oppleve livsglede. Men samtidig må det foregå i det tempoet den ekelte trenger. Anonym hmm vet ikke helt hvor jeg ska bynne henn!

Da trenger du behandling og hjelp for dette. Vi synes du skal oppsøke fastlege eller helsestasjon for ungdom der du bor. De kan gi deg adekvat hjelp og om nødvendig henvise deg til noen som er gode på rus og depresjon. Du kommer over dette! Og du komme til å bli forelsket igjen! Anonym Hei, jeg er ei jente på 25 år, og fant ut helt sikkert at jeg er bifil for 3 år siden. Høsten i fjor bestemte jeg meg for å fortelle det hjemme. De har alltid sagt at jeg skal være ærlig og at jeg kan fortelle dem alt.

Vel, det viste seg å være helt feil. Pappa ble flyforbanna, og mamma æsjer og usjer seg over hvor ekkelt det er. De tror ikke på meg! De tror det er en fase i livet mitt. I mellom tida ender det med at jeg må lyve for dem konstant. Hva må jeg gjøre for å kunne overbevise dem om at jeg forteller dem en sannhet, og hvorfor sier de at jeg sårer dem.

Det er de som sårer meg!!! Noen råd hadde vært fint!!! Hilsen ei jente som er veldig såret. Det er kjempebra at du vet hvem du er! Mange foreldre har forestillinger og drømmer om hvilket liv barnet deres skal leve. Det kan se ut som om dine foreldre har det for deg.

Akkurat som du trengte tid på å stå frem, trenger de tid på å vende seg til denne tanken om at du er bifil. Men det unnskylder ikke at de behandler deg dårlig. Kan du fortelle dem at det de sier sårer deg?

Har du noen andre rundt deg som kan si det sammen med deg? Ja, du bør ta dette opp med henne igjen. Kan du fortelle din mor at det sårer deg? Anonym Kan ting som sopp, UVI, baktr. Dette er det endel diskusjon rundt. Men i følge de gjeldende retningslinjer i Norge, smitter ikke disse sykdommene mellom kvinner.

Har du plager, bør du undersøkes og ev behandles av lege. Har både du og din partner plager, bør begge undersøkes. Anonym har dere tenkt å gjøre noe for oss homoflile og lesbiske med utenlandsk bakgrunn?

Vi har hatt besøk av flere homofile og lesbiske med etnisk minoritetsbakgrunn. Og dette har vi god erfaring med. Vær velkomme til oss! Anonym hva er forskjellen på dere og helseutvalget? Det er fint at du har gode erfaringer med Helseutvalget! Vår helsestasjon er opprettet av Oslo kommune i , og vi organiseres gjennom Bydel Grunerløkka.

Helseutvalget er en organisasjon som en del av homobevegelsen. Vi jobber begge for å fremme homohelse. Hvor farlig er det å bruke poppers? Det er opprinnelig en hjertemedisin vet jeg, og den kan gjøre noe med hjerterytmen din på kort sikt. Men er det noengang registrert dødsfall ved bruk av poppers i Norge? Ja, det kan være farlig å bruke poppers. Det er rapportert hjerteforstyrrelser og dødsfall ved bruk av poppers. Særlig er det farlig å kombinere poppers med andre rusmidler.

Poppers er ikke tillatt i Norge. Vi fraråder bruken av poppers. Hilsen mona og geir helge kløe rundt anus Innsendt av: Er dette tegn på en kjønnssykdom?

Kløe rundt anus kan være en seksuelt overførbar sykdom. Uansett- oppsøk lege for undersøkelse. De er ganske plagsomme Blir det å trene og sole rompa isåfall?? Anonym hvordan unngå kjønnsykdommer ved lesbisk sex? Blir man lykkelig av å stå fram som homo?

Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Beste Safari tur i Africa 27 svar. Pride i Oslo og andre steder USAs nye president svar. Geir Helge Roaas og Mona Flatval svarte på spørsmål. På forsiden - Denne dagen betyr alt!

Frydpris til biskop Kari Veiteberg Årets råeste pride-fest på Røverstaden i kveld - Borgerlig regjering sikrer skeive fremskritt. Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Så fint at du har kommet fram til deg selv og ser deg selv som lesbisk.

Vi forstår at dette kan være vanskelig for deg. Dine foreldre kan ikke frata deg retten til å være lesbisk. Det er sårende og uakseptabelt. Det er mange foreldre som reagerer på den måten du beskriver. Det vi vet er at homofile og lesbiske som står fram, først står fram i forhold til seg selv. Senere forteller de mennesker rundt seg "hvem" de er. Jeg anbefaler at du tar dette opp med din lege. Legen kan vurdere om du har overvekt og ev.

Videre kan legen ta blodprøver for å utelukke hormonforstyrrelser som kan gi overvekt. Hvis det foreligger en slik forstyrrelse, kan du få medisiner mot dette. Legen kan også gi gode råd i forhold til det å gå ned i vekt. Man bør spise ofte og lite. Vell hvis kameraten min hadde sagt han ble sugd av en gutt ville ihvertfall jeg kalt han homo uansett hva tanken var bak!.

Overrasker meg om det fins én heterofil gutt som har svart "ja" på trådtittelens spørsmål uten å stille betingelser som f. Da tror jeg ikke personen ER helt heterofil, rett og slett. Kan man være nysgjerrig på å teste dette ut og samtidig være heterofil, er vel spørsmålet. Dette var utrolig godt, og jeg ville gjerne prøvd det igjen. Husk at det er forskjell på homofil og homoseksuell. Dersom en gutt regelmessig nyter sex med en annen gutt ville jeg kalt ham biseksuell, ettersom han ikke nødvendigvis trenger å forelske seg i gutter.

Dette er forøvrig bare hva jeg ville definert ham som, hva en definerer seg selv som er opp til hver enkelt. Om du vil kalle deg selv desperat eller biseksuell eller eksperimenterende så er det ditt eget valg, og andre burde bare passe sine egne saker, sånn for å være helt ærlig Alt trenger ikke å defineres Jeg er homo, og har hatt sex med heterogutter mange ganger.

De fleste er ikke så glad i for mye kos med en annen gutt, men liker godt å bli sugd og aller best liker de å bli pult. Tror ikke de jeg har truffet er mer representative enn de på forumet her eller omvendt. Homo eller hetero - alle er vi forskjellige og lystene våre varierer like mye.. Jeg vil heller kalle deg homo enn menneske, du er tross alt en homo sapiens! For meg er det lite relevant hva som knuller hva, alle er homo! Du merker hvor rart det blir? Community Forum Software by IP.

Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Bruker lys til å lagre data i salt Digi. Hvem skulle trodd at Storbritannia kunne være så variert og vakkert? Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Heterofile gutter - ville dere latt en homofil gutt suge dere?

Startet av FredrikMeyer , 7. Tenk å ha så lite innsikt Og ikke rart folk havner i båser om alle har så lite selvinnsikt. Att man skal bruke så mye tid på å definere det å være homo om man blir sugd av en gutt Han vet jo hva han er og hva som tenner han.

Det har så klart ikke noe å si, men det var dét som var poenget mitt. Nå var ikke det svaret myntet på meg - men whatever. Kanskje ikke han er homo selv om han har "regelmessig" sex med en annen mann - men enn må da iallefall få lov til å kalle han bifil om ikke mer! Fordi å kalle han hetero blir bare feil når en har sex med begge kjønn Så hva skal man gjøre da?

En må faktisk kalle han homo, om en liker det eller ei! Om folk protesterer eller ei, om noen er uenig eller ei! Visst en mann dreper ett annet menneske, så må man vel få lov til å kalle han en drapsmann, eller what? På samme måte blir en mann enten bifli eller homofil visst han driver på med å ha sex med samme kjønn.

En kan ikke fornekte seg selv å tro en kan være heterofil samtidig som en knuller manne naboen sin i helgene, der en stiller rævva si oppi sky. Og kjører kuken inn i ett hull rett under barten på han, og der sæden renner så sjarmerende nedover skjegget på han. Dette innlegget har blitt redigert av IDF: Om en er homo fil eller homo seksuell - så er enn uansett homo. Du nevner på at en må passe sine egne saker, og ikke kalle folk for bi eller homo? Hva skal vi gjøre da?

Kalle dem for en bil, eller oppvaskemaskin? En må da få lov til å kalle en spade for en spade da, eller hva? Folk liker jo å kunne sitte felles ord på ting og tang slik at en raskt vet hva en babbler om - derfor må vi nesten få lov til å kalle en som har sex med begge kjønn for bi - uavhengig om han selv ønsker å kalle seg desperado eller whatever! Jeg anser meg selv som homofil, men jeg kunne godt hatt sex med ei jente, uten at jeg kunne tenke meg å ha et forhold med ei jente, og foretrekker generelt sett gutter.

Det blir da feil å kalle meg bifil, ettersom det bare er en mikroskopisk del av legningen min som faller innenfor det feltet. Synes også dette var litt morsomt siden det på en måte blir "gay flag". Vi kan si at rødt er heterofilt, er man helt til høyre tiltrekkes man hovedsaklig av det motsatte kjønn og har liten interesse av det samme kjønn seksuelt og mtp forhold.

sep De drikker seg drita, slåss, går på strippebule, puler, pisser og blir kastet har Tooji luftet video-ideen for sine nærmeste venner. andre: Femininitet, maskulinitet, heteroseksualitet, homoseksualitet, positivitet og negativitet. jun Jeg har i det siste pratet med en del homofile venner som forteller at sex uten Hurra vi er homo og vi puler omtrent alt som har puls. Jeg kan. jan Tenk å ha så lite innsikt han er da ikke homo av den grunn,du har mangel på både Glad i å pule damer, men deilig å bli pult av en med en stor kuk også. fordi man liksom er homoSEKSUELL, og man blir spesielt gode venner er man jo i.

: Homo puling pule venner

Homo puling pule venner Håper de blir låst inn i mange måneder de tullingene. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Men jeg er rimelig sikker på at det er han jeg vil ha uansett. På slike illustrasjonsfoto ser man en tett gruppe av vakre slanke helt unge mennesker, man får det inntrykk at man øyeblikkelig får 50 nære venner samt kjæreste ved å stå fram som homo. Du kan også ringe på telefon: Jeg synes også at i det lesbiske miløet er det liten toleranse for å være bifil. Ønsker god bedring til dere som ble rammet, viktig og flott at dere står fram!
Homoseksuell sex site sex spill Escort e kontaktannonser bergen homoseksuell
Sex og samleie tantra norge homoseksuell 132
Cam free eskorte homo i stavanger Escorte homo de top eskorte norsk
7. jun Venner og bekjente støtter meg, men hva gjør jeg med hjemme situasjonen . Er det ganske safe om man puler uten dong med faste kompiser. feb {ndash}Vi har ikke vært venner så lenge, sier Playboy-Sebastian. . Da trenger man ikke det bildet av den overkåte homoen som puler alt han. jan Tenk å ha så lite innsikt han er da ikke homo av den grunn,du har mangel på både Glad i å pule damer, men deilig å bli pult av en med en stor kuk også. fordi man liksom er homoSEKSUELL, og man blir spesielt gode venner er man jo i.

Euro escort pule homo kontakt

Homo puling pule venner

SEX ELDRE MENN HOMOSEKSUELL ESKORTE NOTODDEN